Synergy er oppført som ett av de sunneste selskapene i Amerika

Synergy WorldWide, sammen med Nature’s Sunshine Products, ble for sjette gang anerkjent i Interactive Healths publikasjon på nettet, der de «sunneste selskapene i Amerika i 2012» ble omtalt! Det å være ett av de «sunneste selskapene i Amerika» betyr å oppnå en helsestatus med lav risiko i hele selskapet.

Klikk her for å se hele listen.

Synergy er stolt over sin tilknytning til Nature’s Sunshine Products. Synergy og NSP har som mål å fremme og støtte en sunn livsstil for alle sine ansatte. Vi kan med glede si at vår oppgave om å forbedre fysisk velvære rundt om i verden gjennom produkter av høy kvalitet, gjenspeiles i måten våre ansatte tar vare på helsen.

Nature’s Sunshine Products har, gjennom diverse programmer og insentiver, skapt en mosjonskultur. Ved å følge disse programmene som oppfordrer til et sunt kosthold og mosjon, kan de ansatte oppnå betydelig velvære. Mange ansatte konsumerer dessuten Synergy- og NSP-produkter daglig. Ingrediensene i disse produktene tar helsen et skritt videre ved å sikre at all den næringen kroppen trenger, bli tilført regelmessig. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us