Nye startpakker er nå tilgjengelige!

Nye Team Members som registrerer seg, vil motta en startpakke spekket med informasjon som kommer sammen med den første bestillingen. Verktøyene i denne pakken er gjennomgått av Synergy, samsvarer med EU-reglementet og gir all nødvendig informasjon for å gjøre deg kjent med selskapet og begynne å dele denne muligheten med alle rundt deg!


Vedlagt i den spesielle mappen vil du finne en DVD som inneholder tre videoer – Hovedkontoromvisning, NSP-produksjonsomvisning og Kompensasjonsplan – på flere språk, i tillegg til velkomstbrosjyren, heftet om kvalitetssikring og 10 V3-brosjyrer. Alle ressursene er grunnleggende for å gjøre deg kjent med våre formål og verdier, og de vil være en hjelp til mer selvsikkerhet i arbeidet videre og til å dele Synergy Advantage med alle i dine nærmeste omgivelser. 

Nye brosjyrer er til salgs

Vi kan også med glede meddele at de nye V3-brosjyrene og heftene for kvalitetssikring nå er til salgs. Alt du trenger å gjøre er å klikke her Vi kan også med glede meddele at de nye V3-brosjyrene og heftene for kvalitetssikring nå er til salgs. Alt du trenger å gjøre er å 800 15522. Prisene er som følger (inkl. MVA):

  • 10 V3-brosjyrer = €2,00
  • 50 V3-brosjyrer = €8,00
  • 10 QA-brosjyrer = €5,00
  • 50 QA-brosjyrer = €20,00

Åpne velkomstbrosjyren for å ta en titt på Synergys bakgrunnsarbeid og historie. Les deretter gjennom heftet for kvalitetssikring for å få en bedre forståelse for våre strenge fremstillingsprosesser for å sikre at du mottar de aller reneste produktene. De ti gratis V3-brosjyrene kan deles med andre som kan dra nytte av Synergys V3-system. Du vil finne ut at V3-systemet ble utviklet for å forbedre og bevare helsen din, idet hvert produkt er rettet mot et vitalt system i kroppen.

Disse verktøyene vil være et hjelpemiddel til alle nye Team Members og vil utgjøre en hjelp til å øke virksomheten din mer effektivt fra første dag.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us