Legacy Retreat 2014 kvalifiseringer

Vi har lyst til å treffe deg på Legacy Retreat 2014 på Oahu, Hawaii! Se videoen nedenfor for å få en smakebit på opplevelser og avslapping du har i vente på øya.De som deltar på dette arrangementet, vil få anledning til å utforske North Shore, Nuuanu Pali, Honolulu og Waikiki, begi seg ut på en helikopter tur, snorkle i turkis vann og spille golf i selveste paradiset.

Ni europeiske Team Members er allerede kvalifisert for denne tropeferien med alt inkludert, og to av de ni kvalifiserer for første gang!

De førstegangskvalifiserende er følgende:

Pierre Bruns (Tyskland)
Claudia og Michael Ziemke-Wald (Tyskland)

Alumni-kvalifiserte er følgende:

William Martin (Tyskland)
Hakan Cetin (Østerrike)
Martin Oestvang (Norge)
Oistein Bekkvang (Norge)
Reidun Lydersen Dalheim (Norge)
Eric og Kati Gammals (Finland)
Miimu Jaatinen (Finland)

De førstegangskvalifiserende må tjene 10 Legacy Retreat-poeng for å motta en Legacy Retreat-invitasjon. Klikk her for å få mer informasjon om hvordan du kan kvalifisere og kvalifiserer på nytt for dette årets arrangement. Hvis du vil snakke med en kundeserviceagent om din kvalifikasjonsstatus, må du klikke her for å finne kontaktinformasjonen til dem.

Mange Team Members har denne eksklusive utflukten innen rekkevidde. Husk at det er bare tre måneder igjen for å kunne bli kvalifisert! På det tidspunktet håper vi å se mange flere Team Members oppført på listen over deltakere. Vi gleder oss til å treffe deg på Oahu!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us