Møt vår forskningsdirektør, Dr. Matthew Tripp

Synergy WorldWide, sammen med Nature’s Sunshine Products, var heldige som kunne ansette Matthew Tripp, Ph.D. i stillingen som forskningsdirektør i mai 2013. Vi er glade for å ha noen med Dr. Tripps kvalifikasjoner og rennomé innen bransjen på vårt lederteam.

Suppleringen av Dr. Tripp til forretningsteamet viser nok en gang at Synergy WorldWide og Nature's Sunshine er helhjertet engasjert i perfeksjon og nyskapning. Vi fortsetter å investere i personalet og merkevarene våre for å være ledende innen bransjen når det gjelder å levere helsebringende produkter av høy kvalitet.

Dr. Tripp tjente som visepresident ved forsknings- og utviklingsavdelingen hos Metagenics. Der var han leder for oppdagelse, utvikling, sikkerhet og klinisk validering av medisinske matprodukter og nutraceuticale produkter. Han bidro også til over 100 patenter og patentsøknader. Tripp arbeidet før dette innen forskning og utvikling i flere Fortune 500-selskaper. Dr. Tripp oppnådde en Ph.D. fra Washington State University i fysiologi/mikrobiologisk genetikk/mikrobiologi. Han fikk også en master-grad i mikrobiologisk fysiologi/bakteriell genetikk og en bachelor-grad i biologi fra Western Michigan University.

Dr. Tripp har et nært samarbeid med Dr. William Keller, visepresident og forskningsressursdirektør, Lynda Hammons, visepresident for kvalitetssikring og tilsynsoppgaver og Trent McCausland, teknisk leder og ansvarlig for prosjektstyring ved vårt produksjonsanlegg i Spanish Fork. Ta godt i mot Dr. Tripp i Synergy-familen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us