Introduksjon av Europas aller første e-tidsskrift!

Ta en titt i Europas eksklusive elektroniske tidsskrift!


Dette nye tidsskriftets enkle, men raffinerte design er laget for å være lett å lese når du er på farten, og det kan vises på alle smarttelefoner eller nettbrett.

Inni dette kompakte mini-e-tidsskriftet vil du finne viktige oppdateringer fra presidenten hos Synergy WorldWide, Dan Norman. Du vil også finne opplysende forretningsråd fra medlemmer av den europeiske rådgivningsnemden. Disse medlemmene av rådgivningsnemden er blant våre sterkeste ledere i Europa, og deres råd vil inspirere deg. Endelig får du vite mer om den strenge prosessen teamet for kvalitetssikring utfører for å være sikre på at de bruker de reneste og tryggeste produktene fra de aller beste leverandørene. Utvelgingsprosessen for leverandører er et viktig samtaleemne i forbindelse med å dele Synergys oppgaver og verdier.

Du kan for fremtiden se frem til å tilegne deg detaljerte kunnskaper om Synergy-produkter og få vite mer om våre imponerende og motiverende europeiske Team Members gjennom regelmessige artikler. Dette e-tidsskriftet kommer til å bli det du søker til for å få spesielle meldinger fra Synergy-ledelsen vedrørende Europa.

Del denne raske lesingen med teamet og de som er interessert i flere detaljer om Synergy WorldWide.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us