Melding fra lederteamet: Gjør 2014 til et rekordår


Klikk her  for å vise denne artikkelen og andre i Legacy Magazine.

Synergy WorldWides vekst i 2013 er synlig. Vi har lagt til nye lederskapsstillinger, lansert nye produkter og åpnet nye markeder over hele verden for å drive Synergy fremover og forsette vår fremmarsj med å presentere dette selskapet og dets helsebringene produkter til folk flest. Tallene våre blir stadig større i Europa, og vi er entusiastiske når det gjelder oppstarten av følgende tre nye europeiske markeder: Island, Slovenia og det siste tilskuddet Italia. Folk i disse områdene fester seg ved Synergys visjon og er ivrige etter å legge igjen sine Synergy-fotspor.

Tredje kvartal i 2013 satte nye rekorder. Synergys salgsinntekter økte med 4 %, slik at dette kvartalet gav Synergy det største salget noensinne. En del av denne økningen kan tilskrives den bemerkelsesverdige veksten i Skandinavia og Mellom-Europa. Vi kan også takke det vellykkede Global Summit 2013 i Seoul, samt oppstarten av SLMsmart i Sør-Korea og USA for den store suksessen i dette kvartalet. Vi er ivrige etter å introdusere SLMsmart til alle Synergys markeder over hele verden.

Drivkraften bak den kraftige veksten kan utvilsomt spores tilbake til talentfulle og lojale ledere. I 2013 ønsket vi fire nye generaldirektører velkommen for å støtte Europas blomstrende markeder. Radek Baszynski ble innlemmet i Synergys team i januar, og fylte stillingen som generaldirektør for Polen og Tsjekkia. Erich Dengg ble innsatt som leder for markedene i Mellom-Europa: Tyskland, Østerrike og Slovenia. Generaldirektøren for Vest-Europa er Rob Lord som har overoppsynet med Storbritannia og Nord-Irland, Nederland, Irland og Spania. Nylig ble Raffaella Orlandi innlemmet i teamet da Italia, Synergys nyeste marked i Europa, ble startet opp. Sammen med Italias oppstart i 2013, ble også det islandske og slovenske markedet åpnet, og Synergys veskt stopper ikke med dette. Frankrike er planlagt for oppstart i 2014. Vi er spent på å se hvordan disse nye markedene bidrar til Europas generelle vekst.

Jeg er sikker på at denne veksten vil vise seg på vårt 2014 European Summit i Barcelona. 2013 Global Summit i Seoul skapte et utrolig momentum som vil være drivkraften gjennom året til Europas andre regionale toppmøte. Summit 2014 vil garantert bli det største Synergy-arrangementet i Europa noensinne med Team Members fra 15 land som oppfordres til å delta på dette dynamiske arrangementet. Prioriter deltakelse på dette arrangementet, da dette er møteplassen for Synergys sterkeste ledere. Barcelona Summit vil gi oss muligheten til å berømme deg for ditt harde arbeid gjennom hele året og forsterke hvor viktige våre europeiske markeder er for Synergy WorldWide. Vi vil gjerne se at dere alle får en velfortjent plass i rampelyset under dette arrangementet.

Jeg er sikker på at 2014 vil bli et rekordår. Vi har engasjerte ledere innen bransjen, anerkjente produkter og et ustoppelig momentum. Sett deg høye mål for dette året! Jeg ser frem til å feire fremgangen din når vi møtes igjen i Barcelona.

Med vennlig hilsen

Dan Norman 
President
Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us