ProArgi-9+ og Physicians' Desk Reference

Ta en titt i verdens mest brukte oppslagsverk for medisiner. Der vil du finne informasjon om vårt virkningsfulle ProArgi-9+-tilskudd.

Spesialister innen medisin over hele verden har, siden 1947, støttet seg til Physicians' Desk Reference (PDR) som den offisielle informasjonskilden med hensyn til medisiner og foreskrevne midler. Synergy er glade for å se at ProArgi-9+ er profilert i PDR, den første gangen i 2014-utgaven, da dette utvider mulighetene for folk til å oppdage de fantastiske fordelene vårt flagskipprodukt har.

Ingen annen medisinsk referanse er like oppdatert, anerkjent og respektert, og du finner den praktisk talt på alle legekontorer, apotek, klinikker og biblioteker. Nylig er også praktiske digitale versjoner av PDR blitt tilgjengelige. Både den fysiske og digitale versjonen inneholder merkeinformasjon, doseringsanvisninger, bilder og annet, for ProArgi-9+.  Vi er sikre på at dette vil oppmuntre flere pasienter, medisinsk personell og studenter til å oppdage og dele ProArgi-9+ for dens store verdi når det gjelder å opprettholde en sunn livsstil.CONVERSATION

Instagram

Follow Us