Sentral-Europas toppleder har blitt Diamond Executive!

Hakan Cetin, en av Synergy Europas mest innflytelsesrike ledere, er Sentral-Europas aller første Diamond Executive og har derved tatt forretningen sin et skritt nærmere tittelen Presidential Executive. 


Da Hakan var 25 år og tok 8. studiesemester ved Dortmund Technical Institute for Chemistry, oppdaget han nettverksmarkedsføring og håpet at han hadde funnet en økonomisk mulighet til å virkelig nyte livet og ikke bruke livet bare på å jobbe. Han sluttet seg til tre selskaper som nå er nedlagt.

I en periode da Hakan tenkte på å avslutte karrieren innenfor nettverksmarkedsføring for godt, ringte hans venn og sponsor William Martin ham gang på gang om Synergy WorldWides forretningsmulighet. Da William ringte Hakan for sjette gang, var han villig til å høre på det William hadde å fortelle, og Hakan ble fascinert. Én uke etter at han hadde blitt Synergy-distributør, fløy Hakan til USA for å møte sin upline og snakke med Synergys grunnlegger Dan Higginson.

“Det møtet forandret livet mitt!”, sier Hakan. “Jeg er så takknemlig for at William Martin ga meg den muligheten. Det har betydd så mye for meg. Dan Higginson står som et eksempel på den type person jeg beundrer.”


Hakan sier at han fra første uke som teammedlem visste at Synergy WorldWide var et helt spesielt selskap som ville tåle tidens tann, på grunn av sine verdier, sin filosofi og selvfølgelig de fantastiske produktene. Hakan begynte å bruke ProArgi-9+ for syv år siden og føler seg yngre nå enn for 10 år siden. Når han ser hvilken innvirkning Synergy-produktene har, ikke bare på hans eget liv, men også på livet til dem han deler produktene med, gjør det livet hans enda mer meningsfullt. Hvert nye vitnesbyrd han hører, er for ham en bekreftelse på at Synergy er kommet for å bli.

Han er overbevist om at Synergy, på grunn av sitt solide fundament, kan bli et av de neste nettverksselskapene som passerer en milliard dollar i omsetning.

“Tidspunktet for å starte en forretning hos Synergy har aldri vært bedre,” sier Hakan. “Fremtiden har aldri sett lysere ut. Vi går fra det ene rekordåret til det andre.”

Hakan er glad for lanseringen av SLMsmart og e9, som retter seg mot to av de største markedene i verden - vektkontroll og energi. Resultatene som Tyskland, Østerrike og Slovenia har oppnådd etter lanseringen, er direkte relatert til disse to fenomenale produktene, sier Hakan, men vi ser et momentum som bare så vidt har startet. Han oppfordrer alle teammedlemmer til å virkelig presse seg selv de neste månedene, for de nye produktene vil få forbløffende ting til å skje.

Den urokkelige arbeidsmoralen som Tyskland og Østerrike har vist i år, deriblant Hakans fantastiske team, hjalp Hakan til tittelen Diamond Executive. Han takker alle i nettverket sitt for at de har hjulpet ham til et nytt suksessnivå. Han takker også sin kone, som er hans beste støttespiller og som hjelper ham til å oppnå alle mål og drømmer. William Martin gikk bort i 2014, men Hakan tenker ofte på ham og på den rollen denne mannen har spilt for den drastiske forandringen i Hakans liv og i livet til tusenvis av andre.

“Dersom du elsker det du gjør og tror på det, bare stå på!”, sier Hakan. “Dersom du har en strategi og et sterkt team som har de samme målene som deg, så er det bare et tidsspørsmål før du lykkes.”

Hakans nyligste målsetninger er oppfylt og vel så det, sier han, og han er veldig stolt av hele det sentral-europeiske teamet som oppnådde 159 tittelopprykk i oktober 2014, deriblant to Pearl Executives. Hakans langsiktige mål er å ha hjulpet 10 personer til total økonomisk frihet innen desember 2016.

"Livet går i faser med feiling og suksess," sier Hakan, "så ikke kast inn handkleet når livet er vanskelig. Det vil snart bli bedre. Fokuser på å bli sterkere på det du er svak på, i stedet for å fokusere på bankkontoen din, og du vil oppdage at inntekten din vokser når du vokser."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us