To måneder igjen på å kvalifisere seg for Legacy Retreat 2015


Synergy WorldWide har i flere år brakt dem som har kvalifisert seg for Legacy Retreat, til fantastiske rekreasjonssteder over hele den vestlige halvkule, men i 2015 sender Synergy deltakerne til Dubai - The City of Gold!

Kryss av 11.-16. januar 2015 i kalenderen! Det kommende Legacy Retreat vil bli mer minneverdig enn noen gang. 

Dersom du ennå ikke har kvalifisert deg for dette eksklusive eventet, har du fremdeles mulighet til å opptjene nok poeng i november og desember. Mange av dere trenger bare ett eller to poeng til for å være kvalifisert!

Dersom du kvalifiserer deg, vil vi booke et rom til deg på Dubais Atlantis The Palm, som er et slående majestetisk, sofistikert og glamorøst rekreasjonssted. Atlantis ligger på en egen, kunstig øy og byr på alle vanneventyr du kan forestille deg, fra akvarier og vannparker til dykking og svømming med delfiner. Dette er virkelig en drømmeferie og den er innenfor rekkevidde!

Første gangs kvalifisering for Legacy Retreat

Førstegangs-kvalifiserte som har opptjent 10 Legacy Retreat-poeng innen 31. desember 2014, vil bli invitert til Dubai. Du kan nå tjene opptil 4 poeng per måned. Ha aktiv autoship hver måned og opptjen poeng på følgende måte:

• Team Director: én egensponset (betalt som) Team Leader gir 1 poeng og to (betalt som) Team Leaders gir 2 poeng
• Team Elite: én egensponset (betalt som) Team Leader gir 2 poeng og to (betalt som) Team Leaders gir 3 poeng
• Pearl Executive: én egensponset (betalt som) Team Leader gir 3 poeng og to (betalt som) Team Leaders gir 4 poeng

Husk at poengene overføres fra år til år, så det kan hende at du allerede har begynt å oppsamle poeng for Legacy Retreat 2015.

Alumni-kvalifisering for Legacy Retreat 

Dersom du har deltatt på Legacy Retreat tidligere, har du mulighet for å rekvalifisere deg for eventet i 2015. En alumni-kvalifisering for Legacy kan oppnås på én av tre måter:

• Rykk opp til et nytt ledernivå (fra Pearl og oppover) for første gang
• ELLER Pearl, Emerald, Diamond og Presidential Executives som rekvalifiserer seg for første gang, må opprettholde sin høyeste tittel i 3 av 12 måneder i 2014
• ELLER Pearl, Emerald, Diamond og Presidential Executives som rekvalifiserer seg for et nytt år etter første rekvalifisering, må opprettholde sin høyeste tittel i 4 av 12 måneder i 2014
• ELLER Double Presidential Executives må opprettholde sin høyeste tittel i 3 av 12 måneder, eller opprettholde tittelen Presidential i 4 av 12 måneder i 2014

Perioden for kvalifisering og rekvalifisering er mellom 1. januar og 31. desember 2014.

NY Legacy Retreat Elite VIP-pakke

Synergys VIP-pakke, som er tilgjengelig bare for Presidential Executives og høyere, øker opplevelsen under Legacy Retreat fra unik til ekstraordinær.

Kvalifiserte ledere vil få flyreiser på 1. klasse og en oppgradert suite under oppholdet på Legacy Retreat, transport i limousin fra/til flyplassen, gaver og en eksklusiv VIP-middag med Synergys lederteam.

For kvalifisering må følgende kriterier være oppfylt i løpet av kvalifiseringsperioden:

• Ha oppnådd tittelen Presidential eller høyere for første gang
• ELLER være alumni-kvalifisert for Legacy Retreat og ha ett (1) egensponset teammedlem som er kvalifisert for og deltar på Legacy Retreat for første gang samme år
• ELLER være alumni-kvalifisert for Legacy Retreat og opprettholde høyeste tittel i 6 av 12 måneder i løpet av kvalifiseringsperioden

Vi gleder oss stort over disse forbedringene av kvalifiseringskriteriene for Legacy Retreat og ser frem til å gi mange av dere en opplevelse for livet i Dubai. Vi sees i januar 2015!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us