Miriam Kim, visepresident – GM KoreaSynergy WorldWide kan med glede kunngjøre at Miriam Kim er utnevnt til visepresident hos Synergy WorldWide. 

Miriam vil fortsette som GM når hun nå går inn i lederteamet for å bidra til ledelsen av dette voksende selskapet.

Miriam Kim har vært en fantastisk ressurs for Synergy WorldWide siden 2009. Hennes talent for ledelse og organisasjon har vært en viktig faktor for suksessen i det koreanske markedet, og hennes evne til å utvikle og gjennomføre effektive forretningsstrategier bidrar til en lys fremtid for teammedlemmer i Korea og andre land.

Hun har en imponerende karriere som omfatter 30 års erfaring med ledelse, markedsføring og administrasjon, og hun er kjent for å følge de ypperste forretningsprinsipper. Med sin vennlighet, ærlighet og arbeidsetikk har hun vært høyt respektert og et eksempel for ansatte og samarbeidspartnere gjennom hele karrieren, og det vil hun være også for dem som samarbeider med henne hos Synergy.

Miriam har tatt en bachelorgrad og en mastergrad ved Konkuk University i Seoul i Sør-Korea. Hun snakker flytende engelsk og er lidenskapelig opptatt av litteratur og service.  Hun har viet seg til Synergy WorldWides vekst og til å hjelpe mennesker med å etterlate en arv.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us