NEW Team Director - KJETIL DREYER!

Etter å ha deltatt på Summit 2014, bestemte norske Kjetil Dreyer seg for å få fart på Synergy-forretningen med de nylanserte produktene SLMsmart Meal Replacement og e9. Da Kjetil kom hjem fra Barcelona, arrangerte han derfor et webinar der 500 deltakere fikk høre om de nye produktene.

På grunn av dette initiativet oppnådde han nivået Team Director. Han trenger egentlig ikke de økonomiske fordelene ved en Synergy-forretning, men Kjetil holder fast ved Synergy på grunn av utfordringen og for å hjelpe andre til et bedre liv.

“Jeg var 18 da jeg først lærte om nettverksmarkedsføring,” sier Kjetil. “Faren min dro meg med i et selskap som solgte kosttilskudd. Jeg husker at jeg fikk solgt bare 1 boks på 6 måneder. Jeg var ikke en god selger.”
Kjetil leste om disse kosttilskuddene 2-3 timer daglig, fordi han trodde at han ville lykkes bedre om han visste mer. Men han tenkte ikke på å legge en handlingsplan. Kunnskap er en viktig del av en forretningsplan, men Kjetil skjønte at det ikke var nok.

Etter hvert svant forretningsmuligheten i farens selskap hen, og Kjetil dro i militæret og ble varabataljonstillitsvalgt og varakompanitillitsvalgt. Det var her han lærte om lederferdigheter. Kort tid etter at han var ferdig med verneplikttjenesten, kom han inn på handelshøyskolen BI i Oslo. Han studerte varehandelsledelse i 3år, og gjennom småjobber lærte han å bli en effektiv selger. Men han likte ikke å måtte skryte av produktenes kvalitet eller verdi, når han visste at kvaliteten egentlig var dårlig. Da det gikk opp for han hvor mye dette plaget han, begynte han straks å lete etter en mulighet som innebar virkelig verdi.


“Jeg startet mitt eget selskap,” sier Kjetil. “Det første gikk konkurs. Og selskap nummer to gikk nesten også konkurs og ble nedlagt. Men så fikk jeg muligheten til å kjøpe meg inn i en nyhetsside som ble den største siden for og om direktesalgsindustrien i Skandinavia. Jeg begynte å skrive om denne industrien. Totalt har jeg opplevd 3 ganske tøffe falitter i egne selskaper, så man kan vel si at jeg har lært på den harde måten.”

Kjetil har nå eid denne nettsiden i 12 år. Og med hundrevis av artikler om nettverksmarkedsføring i sin portefølje, vet han omtrent alt som er verdt å vite om denne industrien. Innenfor Skandinavias direktesalgsmiljø er han faktisk kjent som en talsperson for etisk praksis, og store personligheter innen nettverkssalg, som Tim Sales, Charles King, Kim Madsen og mange flere, anser han som etikkens talsperson innenfor industrien.

All den kunnskap Kjetil har tilegnet seg ved å skrive om hundrevis av nettverksselskaper og temaer innenfor industrien, hjalp ham til å avgjøre om Synergy var et selskap det var verdt å ta en titt på. Sponsoren hans, Deniz Gungør, maste i 6 måneder for å få Kjetil til å komme et møte for å høre om Synergy, og til slutt bestemte Kjetil seg for å gi selskapet en sjanse.

“Når Deniz etter 6 måneder fremdeles ville ha meg med på et møte, skjønte jeg at dette var et selskap det var verdt å ta en titt på,” sier Kjetil. “ Jeg ble selvfølgelig nysgjerrig. Jeg visste at det var MLM, så jeg var uhyre kritisk, nesten litt kynisk. Under det første møtet stilte jeg Deniz og Glenn Skamsar mange tøffe spørsmål, men etter bare ti minutter var jeg klar for å signere oppstartskjemaet. Da jeg hørte om ProArgi-9+, følte jeg at dette produktet hadde vært "the missing link" i helseindustrien.”

Kjetil oppdaget at Synergys verdier samsvarte med hans egne verdier og at Synergy hadde en sunn økonomi. Han satte pris på at dette selskapet trodde på å gi, og ikke ta fra samfunnet, og han ble begeistret over at produktene ikke var laget bare med tanke på salg, men for å tilby reelle helseløsninger. I tillegg hadde Synergy den beste kompensasjonsplanen han hadde sett innenfor nettverksmarkedsføring. 

"Kombinasjonen av unike produkter i en sterkt voksende industri, perfekt timet i de raskest voksende trendene i verden, og en kompensasjonsplan som løfter mennesker og inspirerer ledere; den er uslåelig!", sier Kjetil.

I tillegg til nyhetssiden og Synergy-forretningen eier Kjetil Norges største nettbutikk for holistiske helseprodukter, altshop.no, som har 35 000 kunder.

Selv om Kjetil hadde mange baller i luften, greide han å oppnå tittelen Team Leader på tre uker etter at han ble teammedlem. Tre uker etter det igjen var han Team Manager.


“Jeg satser på å bli Presidential, uten tvil,” sier Kjetil. “Men jeg må finne de riktige personene for å oppnå den tittelen, og jeg har alle muligheter til å finne dem.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us