Synergy-sponset syklist slår UCI-rekord

Mathias Brändle, en 24 år gammel proffsyklist fra Østerrike, som er medlem av det Synergy-sponsede sykkelteamet IAM Cycling, slo en UCI-rekord (Union Cycliste Internationale) da han syklet 51,852 km på én time. Det er 742 km lenger enn Jens Voigts tidligere rekord.


900 tilskuere så Brändle utføre denne bragden på 200-metersbanen i World Cycling Center i Aigle i Sveits. Han sier at folkemengden hjalp ham til å fokusere og aldri miste målet av syne.

“Jo nærmere du er målet, desto lettere blir det, fordi du takler smerten bedre når du vet at det snart er over,” sier Brändle. “Etter 30 minutter var jeg sikker på å klare det, men så hadde jeg en vanskelig periode. Jeg håpet jeg skulle komme over den, men på slutten var jeg helt ferdig. Jeg er veldig glad jeg greide det.”


Denne utrolige prestasjonen er en sann bekreftelse på hvilket kaliber av idrettsutøvere som sponses av Synergy WorldWide. Idrettsutøvere som Brändle har tillit til Synergys produkter og stoler på at de kan hjelpe dem til å yte på samme høye nivå som Brändle under hans rekordritt.

I et intervju med Synergy Scandinavias General Manager Bengt Emanuelsson, sier Brändle at han verdsetter det ProArgi-9+ har gjort for hans helse og form når det gjelder alle aspekter av sykling, men han er spesielt glad for at det har forbedret ytelsen hans under sykkelritt.

“Under etapperitt bidrar ProArgi-9+ til normal muskelfunksjon og hjelper meg å bekjempe tretthet og utmattelse,” sier Matthias Brändle.“ Og det utgjør en forskjell.”

Synergy WorldWide er stolt over å støtte idrettsutøvere, som Mathias Brändle, i deres jakt på store bragder og gratulerer Brändle og teamet IAM Cycling med denne beundringsverdige prestasjonen. Og vi er sikker på at mange flere kommer.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us