Nye Pearl Executives: Elfriede og Karl Tappauf

På veien mot Pearl Executive har Elfriede og Karl Tappauf gjort det til sin personlige oppgave å bidra til at hver eneste person de kommer i kontakt med, får et bedre liv og en større takknemlighet over livet.

Gjennom den unike muligheten til å endre menneskers liv, ikke bare ved hjelp av produktene, men også ved forretningsmodellen, har Elfriede og Karl åpnet mange teammedlemmers øyne for hvordan de kan oppnå varig helse og trygghet.

De bygger teamet og deler Synergys produkter ved å finne fem nye “Synergy-venner,” som Elfriede kaller dem. Straks det er oppnådd, drar hun ut for å møte vennene til sine “Synergy-venner.” Dette har gitt stor vekst i forretningen og har utvidet hennes sosiale sirkler betydelig.

Dette paret vet hvordan de skal hjelpe teamet sitt og arbeider etter de samme prinsipper som enhver ansvarlig kundetjeneste. Elfriede kaller det “høyintensiv support.”

Elfriede og Karl takker sin sponsor Alois Spicak for at han ga dem en mulighet som de og deres fire barn aldri hadde kunnet forestille seg.

Som mange andre mødre, har Elfriede ønsket seg et mer fleksibelt arbeid.

“Jeg trenger å ha familien og arbeidsplassen min under samme tak,” sier Elfriede. “Jeg ville ha en jobb som lot meg bestemme arbeidsdagen og arbeidstiden selv og som ga meg et større og mer langsiktig perspektiv enn min egen karriere. Synergy oppfyller alle de kriteriene jeg satte for min egen jobb.”

Inspirasjon fra sterke ledere har hjulpet Elfriede og Karl på veien mot tittelen Pearl Executive. Mennesker som Double Presidentials Dianne Leavitt og Mark Comer, Emerald Executive Bart Woodcook og General Manager Erich Dengg er Elfriedes rollemodeller. De har vært mentorer for henne og har støttet og motivert henne gjennom alle opp- og nedturer.

“I løpet av vår tid hos Synergy, har vi utviklet store team med sterke ledere,” sier Elfriede. “Tusen takk til teamene våre for deres urokkelige tro på og lidenskap for Synergy WorldWide. Jeg elsker dette selskapet.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us