Synergy er på nytt kåret til "Healthiest Company"!

For syvende år på rad ble Synergy WorldWide/Nature’s Sunshine kåret av Interactive Health til et av de sunneste selskapene i Amerika." 

Hvert år evaluerer Interactive Health (IHS) over 1400 selskaper, og i 2013 var det bare 68 selskaper som oppnådde denne anerkjennelsen. Og som om ikke det var nok; NSP/Synergy er et av bare tre amerikanske selskaper som har mottatt denne prisen syv år på rad!

“Vi er stolte over igjen å kunne hedre Nature’s Sunshine med prisen "Healthiest Companies in America", sier Joseph O’Brien, president og CEO hos Interactive Health. “Disse organisasjonene har skapt en helsekultur som går utover det å hjelpe risikoutsatte ansatte til å forbedre helsen sin. De har funnet kreative og morsomme måter å oppnå helsemålene til selskapet og de ansatte på,” sier han.

Synergy WorldWides misjon er å forandre livet til mennesker over hele verden ved å tilby de mest innovative, høykvalitative helseløsningene. Det innebærer også å oppmuntre de ansatte til å ta opp en sunnere livsstil. Vår “helsekultur” innebærer en rekke arrangementer og programmer i løpet av året. Her er noen av dem:

en 12-ukers Fitness-utfordring
en årlig 5 kilometers uformell jogge/gå-tur ("Fun Run/Walk")
"Walktober" – gå-program
refusjon av medlemsavgift på treningssenter
årlig helsemesse
gratis Synergy-produkter mm.

De ansatte velger selv hvilke programmer og aktiviteter de ønsker å delta i, og blir belønnet for det.

Og programmene funker! Mange ansatte hos Nature’s Sunshine og Synergy har oppnådd viktige helseforbedringer, som lavere blodtrykk, lavere LDL-kolesterol og triglyserider og bedre blodsukkernivå.

NSPs Chief Executive Officer Greg Probert ble glad for prisen. “Vi er stortilfreds med å være av Amerikas sunneste selskaper,” sier han. “Denne anerkjennelsen demonstrerer vårt kontinuerlige og urokkelige helseengasjement. Våre ansatte tar styringen i livet sitt. De gjør det de kan for å ha god helse ved å bruke helseprogrammene og andre hjelpemidler og fordeler. Vi er umåtelig stolte over å ha kvalifisert oss til denne prisen enda en gang.”

Christine Frazier, Manager hos Insurance Benefits and Wellness ved NSP, seier; “Nature’s Sunshine/Synergy WorldWide er virkelig i en elitegruppe som har oppnådd denne statusen. Som gruppe blir vi friskere og hjelper samtidig andre mennesker til å bli friskere. Og friske ansatte gjør et selskap sterkere og mer produktivt. Vi kommer ikke bare med prat, vi gjør det i praksis.”

Synergy WorldWide


CONVERSATION

Instagram

Follow Us