Nye Pearl Executives: Susanne og Thorsten Kupske"For å oppnå mer må du yte mer." Det er et sitat Tysklands nye Pearl Executives Susanne og Thorsten Kupske lever etter.

Susanne og Thorsten arbeider under navnet SK Powermarketing, og de har virkelig "power".

Susanne hadde sverget på at hun aldri ville slutte seg til et nytt nettverksselskap igjen, men det var før hun møtte toppleder Hakan Cetin. Til tross for Susannes dype skepsis, gjorde Hakans "pitch" om Synergy WorldWide henne nysgjerrig. 

“Da Dan Higginson kom til Tyskland for første gang, forstod jeg at Synergy var den puslespillbiten livet mitt hadde manglet. Jeg fant hjem den dagen jeg møtte han,” sier Susanne.

Synergys banebrytende produkter overbeviste Susanne og hennes mann Thorsten. ProArgi-9+ ga paret livskvaliteten tilbake, og de har raskt fått resultater med nylanserte SLMsmart Meal Replacement.

Susannes entusiasme for Synergys produkter var enorm etter kort tids bruk av ProArgi-9+, og hun begynte å dele produktene med andre. Med tiden har Susanne vist seg som en enestående leder, og hun våkner opp hver morgen med en ambisjon om å bli et bedre menneske enn hun var dagen før.

Styrken til Susanne og Thorsten har hjulpet dem til å lede et internasjonalt team, og det på meget kort varsel.

"Stabile forretninger har fornøyde kunder, aktive distributører og personlig kontakt,” sier Susanne. “Vi bruker moderne kommunikasjonsplattformer, som private Facebook-grupper, telekonferanser og webinarer.” 

Både Susanne og Thorsten mener at en sunn forretning også krever involvering av personer som ønsker å ha autoship på lang sikt. Det skaper en regelmessig og stabil inntekt. "Finn personer som holder seg til produktene", sier Susanne, "og du vil automatisk oppnå økonomisk suksess".

Susanne og Thorsten har blitt støttet av mange på veien mot Pearl Executive, blant annet sponsoren Hakan Cetin, sitt trofaste team og alle ved Synergy WorldWides hovedkvarter. 

"Vi håper at våre teammedlemmer lærer å investere i seg selv og å ta ansvar for sitt eget liv,” sier Susanne. “Vis handling; ikke klag og ikke bare vent. Gjør noe i stedet for å finne på unnskyldninger, og gi ALDRI opp! "

CONVERSATION

Instagram

Follow Us