Ny og Forbedret: Biome Shake

Det gleder oss å kunne presentere Synergys nye og oppdaterte Biome Shake. Ekspertene våre ved Hughes Center for Research and Innovation har arbeidet på Synergys Biome Shake, og resultatet er en mer potent formel som benytter seg av en robust plantebasert base og rent erteprotein. Vår vegetariske og glutenfrie formel inneholder nå mer protein, flere vitaminer og mineraler og gir maksimalt med næring i hver dose.

Viktige endringer inkluderer:


Vitaminer og mineraler:
Synergys nye Biome Shake inneholder nå to nye vitaminer og mineraler, inkludert vitamin E, som bidrar til å beskytte cellene i kroppen mot oksidativt stress, og jern i form av jernpyrofosfat, en kelatert forbindelse som forbedrer smaken. Denne jerntypen har mange fordeler knyttet til blodomløpet og immunforsvaret. I tillegg har vi økt konsentrasjonen av de fleste av de andre vitaminene og mineralene i produktet.

Karbohydratkombinasjon: Den nye formelen inkluderer en effektiv kombinasjon av karbohydrater som forsyner oss med de essensielle fordelene vi kun får fra komplette makronæringstoffer. Den unike blandingen leverer næringsrike og komplekse karbohydrater som sikrer opptak og utnyttelse i kroppen.

Grønn kaffebønne- og grønn te-ekstrakt: I tillegg har vi tatt med den robuste kraften til naturlige grønne kaffebønner og ekstrakter av grønne teblad. Disse ekstraktene, sammen med de andre ingrediensene i Synergy Biome Shake, bidrar til generell velvære. Selv om disse ingrediensene bidrar med en begrenset mengde naturlig forekommende koffein (under ett mikrogram), tilsvarer mengden kun den gjennomsnittlige mengden koffein i en liten sjokolade, eller halvparten av mengden du får i en kopp koffeinfri kaffe.

NY og miljøvennlig emballasje: I tillegg til alle disse imponerende formelforbedringene er vi også stolte av å kunne presentere vår nye og miljøvennlige emballasje. Med en solid og bio-basert beholder basert på sukkerbeteplanter, vil den oppdaterte forpakningen til Synergys Biome Shake bidra til å redusere GHG-utslipp og forbruket av ikke-fornybar energi. Den er helt fri for petroleum og 100 % resirkulerbar.

Garantert kvalitetssikret:  

Som alltid når det kommer til Synergy, er ikke kvalitet noe vi bare snakker om, det er noe vi garanterer. I tillegg produseres Synergys Biome Shake i Europa, noe som reduserer både produksjonstid og frakttider. Produktet lages i lokaler som har SO22000-, NSF-, GMP-, HACCP-, og ISF-sertifisering og følger de samme standardene vi setter for produksjonen som foregår i U.S.A.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us