OPPSUMMERING: FEEL THE POWER VIRTUELT ARRANGEMENT

Vi kjenner fortsatt på gledesrusen etter å ha gjennomført vårt første virtuelle Summit-arrangement i Europa: FEEL THE POWER. En stor takk rettes til alle som meldte seg på, ble med og deltok på vår første store virtuelle samling.

Arrangementet var en enorm suksess, men det var bare starten på alt som skal skje for Synergy Europe! For alle som ikke kunne delta har vi har selvsagt satt sammen en kort oppsummering med de største høydepunktene fra arrangementet.

Bryant Yates, EVP & President-Europe, åpnet FEEL THE POWER med en motiverende tale og satte ord på behovet for en sammenheng mellom businesstrategi og teknologi for fortsatt markedsvekst.

Dan Higginson, grunnlegger av Synergy, minnet Teammedlemmer på alle de unike verktøyene og strategiene de kan benytte seg av for å få organisasjonen sin til å vokse og gi grobunn til nye muligheter.

Terrence Moorehead, CEO, snakket om den store innsatsen alle legger inn i disse vanskelige tider, og takket Teammedlemmer for deres kontinuerlige bistand og støtte. Han utfordret dem også til å spre budskapet om Synergy til alle Europas hjørner.

Dr. Joseph Lamb, medisinsk direktør for Hughes Center for Research and Innovation, og Neil Poulsen, presenterte en vitenskapelig omtale av vårt nye produkt: Vitamin D3.

Dr. Bhargavi Manda, fra Hughes Center for Research and Innovation, fremla en vitenskapelig presentasjon av vårt nye Collagen+-produkt sammen med Kristi Carrell, .

Ana Grau, leder for markedsføring Europa, kunngjorde lanseringen av den europeiske Facebook-siden og -gruppen, med tilgang eksklusivt for Teammedlemmer. Hun fortalte også om den nye europeiske Instagramkontoen.

Gjennom hele arrangementet mottok Teammedlemmer anerkjennelse for diverse eksepsjonelle oppnåelser fra daglige ledere Lynn Ohman (Nord-Europa), Adele Pastore (Sør-Europa) og Marcin Jez (Sentral-Europa). Vi feiret nye rangeringer, medlemmer som har kvalifisert seg til å dra på retreat og årets prisvinnere.

Husk at du har muligheten til å få avslag på prisen på neste års Summit i Amsterdam. Besøk Eventbrite og kjøp dine prisreduserte billetter før den 30. november.

Visste du at et begrenset opplag av «Feel the Power-» og Synergy-effekter ble designet spesifikt for anledningen? Vi har et stort utvalg alternativer du kan bestille. Uansett hva du liker, kan du alltid representere Synergy.

 

Ta en titt på denne oversikten over nyheter som ble presentert på samlingen:

*Gratis frakt t.o.m. 30. nov
**Summit-spesialtilbud. Tilgjengelig t.o.m. 30. nov. Gratis frakt.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us