Synergy Introduserer: Collagen +


Synergy WorldWide annonserer stolt et av våre mest etterlengtede produkter i år: Collagen +. Forbedret formel med fordeler for hele kroppen! Kollagen er et fibrøst protein som forsyner kroppens bindevev med strukturell støtte og styrke. Dette bindevevet inkluderer blant annet hår, hud, negler, muskler, knokler og brusk.

Synergys Collagen+ gir deg alle fordelene kollagen har å by på, i tillegg til Vitamin C, Hyaluronsyre og Sink. Denne synergiske blandingen av vitaminer og næringsstoffer støtter kollagenproduksjonen, vannbindingen og normal proteinsyntese i hele kroppen, og å hjelpe disse prosessene medfører fordeler for hele kroppen.

FORDELER

• Støtter kollagenproduksjonen i hele kroppen
• Bidrar til å opprettholde en normal proteinsyntese
• Styrker vev i kroppen, inkludert hår, hud, negler, muskler, knokler og brusk

Bland en pose Collagen+ om dagen med favorittdrinken din, den er smaksnøytral!
Vitenskap og forskning
Synergys produkter er basert på vitenskap, forskning og resultater som sikrer at de uten tvil vil fungere for deg. The Hughes Center for Research and Innovation ble designet for å bekjempe helsemegatrender som bygger på ugunstige kostholds- og livsstilsvalg med naturlige og næringsmessig terapeutiske produkter. Hughes Center er utstyrt med det aller nyeste innen utstyr og teknologi, og er Synergy Worldwides sentrum for produktutvikling.

Senterets avanserte teknologi lar Hughes Center-forskerne verifisere identiteten, renhetsgraden og effektiviteten til potensielle produktingredienser og samt jobbe for å finne kraftige og unike formler som bidrar til Elitehelse. Hvis en formel står seg gjennom alle de kliniske testene, innlemmes den i Synergys rekke av Elitehelseprodukter.

Kvalitetskontroll
I samband med moderselskapet Nature’s Sunshine Products nekter Synergy Worldwide å legge ansvaret for kvaliteten på produktene sine i hendene til utenforstående. Forskerne våre har nesten 600 unike tester til disposisjon for å kunne fastslå kvalitet, renhetsgrad og styrke i alt av råmateriale og ferdigstilte produkter.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us