Tilgjengelig nå: Vitamin D3


Si hei og ta Synergys nye solstråle varmt imot – Vitamin D3! Med kaldere vær og kortere dager i vente ønsker vi vintermånedene velkommen med fornyet energi og glede.

Sørg for at du får din daglige dose solskinn med nye Vitamin D3, også kjent som «solskinnsvitaminet». Virker sammen med både det medfødte og det ervervede immunsystemet for å bidra til immunforsvarets funksjon. Den kraftige formelen i Vitamin D3 bidrar også til å støtte mange av kroppens biologiske funksjoner, inkludert knokkelstyrke, kalsiumopptak og muskelutvikling. Ta en titt på faktaarket vårt for å lære mer om alle helsefordelene du får med Vitamin D3.

Synergys Vitamin D3 er nå tilgjengelig for kjøp. Én flaske inneholder 180 tyggetabletter med god smak.

FORDELER

• Hele 600 IU Vitamin D3 per tablett
• Bidrar til å opprettholde normale kalsiumnivåer i blodet
• Bidrar til å opprettholde normale knokler
• Bidrar til å støtte et fungerende immunforsvar
• Bidrar til kroppens evne til å ta opp kalsium for å støtte skjelettet
Vitenskap og forskning
Synergys produkter er basert på vitenskap, forskning og resultater som sikrer at de uten tvil vil fungere for deg. The Hughes Center for Research and Innovation ble designet for å bekjempe helsemegatrender som bygger på ugunstige kostholds- og livsstilsvalg med naturlige og næringsmessig terapeutiske produkter. Hughes Center er utstyrt med det aller nyeste innen utstyr og teknologi, og er Synergy Worldwides sentrum for produktutvikling.

Senterets avanserte teknologi lar Hughes Center-forskerne verifisere identiteten, renhetsgraden og effektiviteten til potensielle produktingredienser og samt jobbe for å finne kraftige og unike formler som bidrar til Elitehelse. Hvis en formel står seg gjennom alle de kliniske testene, innlemmes den i Synergys rekke av Elitehelseprodukter.

Kvalitetskontroll
I samband med moderselskapet Nature’s Sunshine Products nekter Synergy Worldwide å legge ansvaret for kvaliteten på produktene sine i hendene til utenforstående. Forskerne våre har nesten 600 unike tester til disposisjon for å kunne fastslå kvalitet, renhetsgrad og styrke i alt av råmateriale og ferdigstilte produkter.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us