Sport Pack Plus Er Her For Å Bli

Du spurte, vi leverte. Synergys Sport Pack Plus ble opprinnelig lansert som et tidsbegrenset tilbud, men nå er pakken her for godt. Her får du en kombinasjon av Synergys bestselgende prestasjonsfremmende produkter, inkludert FL-3X Gel, ProArgi-9+ og e9. Dette er en regelrett kraftpakke med kvalitetssikrede Synergy-formler som hjelper deg å ta vare på helsen din hver eneste dag.

Disse tre velværetilskuddene er oppført på Cologne List® etter å ha gjennomgått grundige tredjepartsanalyser. Idrettsutøvere over hele verden benytter seg av Cologne List® for å vurdere om et kosttilskudd kan inntas i forbindelse med konkurrering på profesjonelt nivå. Dette gjør det enkelt for dem å identifisere og benytte seg av de beste produktene på markedet, noe som potensielt kan forbedre den generelle helsen og prestasjonsevnen deres.

Siden Synergys unike produktformler godkjennes av denne pålitelige og uavhengige organisasjonen, er det nå enklere enn noensinne å støtte den aktive livsstilen din. Bestill denne fantastiske produktpakken i dag og nyt godt av alle fordelene!

Sport Pack Plus

(2x Proargi-9+, 1x e9, 1x FL-3X Gel)OM COLOGNE LIST®

Cologne List® ble opprettet av det olympiske treningssenteret Rhineland som verdens første antidopingplattform for kosttilskudd. Senteret er fortsatt den største antidopingplattformen den dag i dag. Alle produkter som er godkjent av Cologne List® har fått både merking og innhold kontrollert og testet gjennom labanalyse av en tredjepart. Cologne List® er anerkjent over hele Europa. Den forsyner både idrettsutøvere og produsenter med en sertifisert liste over produkter som har blitt testet for dopingrelaterte stoffer som anabole steroider og sentralstimulerende midler av et ledende laboratorium innen kosttilskuddanalyse.

Last ned og del Cologne List® brosjyren.

Besøk koelnerliste.com for mer informasjon.

Vil du dele de gode nyhetene? Del dette innlegget ved å klikke på et sosialt medie-alternativ under.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us