Pearl Executive, Heidi Byrkjeland

Vi gratulerer Heidi Byrkjeland som ny Pearl Executive!

Heidis karriere hos Synergy WorldWide startet høsten 2007 da hennes gode venn, Mads Østvang, introduserte henne til selskapet. Mads planla en tur til Utah sammen med sin bror, Martin, og inviterte Heidi til å bli med. «Mads inviterte meg til å bli med fordi han sa at jeg alltid er skeptisk, og den som må undersøke alt før jeg vurderer en mulighet,» forklarer Heidi. I Utah stiftet Heidi bedre bekjentskap med Synergy og alt det selskapet hadde å tilby.

Da Heidi forstod hvilken fantastisk mulighet dette var, meldte hun sin interesse og ble Mads’ første sponsede Team Member. Heidi har helt fra begynnelsen vært engasjert i sin Synergy-virksomhet, og satt seg som mål å bygge opp sitt eget svenske team. Etter at Sverige offisielt ble åpnet som et Synergy-marked, måtte hun og hennes team overvinne en rekke utfordringer mens de arbeidet med å dele produktet og forretningsmuligheten med andre. Disse utfordringene har bidratt til å bygge opp et sterkt grunnlag for målrettet arbeid og optimisme innenfor hennes organisasjon.

I begynnelsen fokuserte Heidi først og fremst på å tjene penger, men da hun merket at hennes egen og familiens helse ble bedre, skiftet hun fokus fra penger til produktene. «Penger er bra, men min virkelige lidenskap ligger i produktene,» sier Heidi. «Den enkle delen er å bygge opp en virksomhet. Det er langt vanskeligere å opprettholde en virksomhet på et visst nivå.Fantastiske produkter gjør virkelig denne oppgaven enklere.»

Heidi oppmuntrer alle Team Members til å «Holde fokus på målene og aldri gi opp. Uansett hva som måtte skje deg i livet, er det alltid en løsning på ethvert problem.» Én vanlig bekymring Heidi ofte hører, er når Team Members under seg sier at de ikke har tid til å utvikle sin Synergy-virksomhet. Heidi har mye å gjøre som mor til åtte barn, som alle deltar i fritidsaktiviteter, men det stopper ikke henne fra å fokusere på sin Synergy-virksomhet. Hun arbeider hardt og er alltid tilgjengelig for teamet sitt.

Heidis engasjement fortsetter å inspirere både hennes underordnede og Team Members. Hun er en fantastisk leder som alltid er villig til å hjelpe andre med å lykkes. Vi gratulerer Heidi for denne betydelige oppnåelsen, og ser frem til alle fremtidige prestasjoner!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us