Presidential Executive, Mads Østvang


Vi gratulerer Synergy WorldWides nyeste Presidential Executive, Mads Østvang!

Mads Østvang er så allsidig som noen kan bli. Han har erfaring innen snekkeryrket, fabrikkarbeid og tømmerhogst. Han tjenestegjorde som offiser i det norske militæret, og var politibetjent med ansvar for etterforskning og operative tjenester. Mads gjennomførte også et to og et halvt års høyskolestudie i lederskap. Denne tobarnsfaren arbeider på fritiden som instruktør for ridekunst og hanggliding. Han kan kunsten å arbeide hardt og ha det moro. «Jeg har jobbet siden jeg var 12,» sier Mads. «Jeg lærte tidlig å arbeide hardt, samtidig som jeg hadde fokus på målene.»

I 2007 ble Mads introdusert til Synergy Worldwide av Pernille Rustand og Bart Woodcook. Da Mads først hørte om selskapet, ble han så interessert at han tok turen til USA for å ta en nærmere titt. Da han var i Utah, mottok han vareprøver og fikk stifte bedre bekjentskap med Synergy WorldWide og deres omfattende muligheter. Han tok en nærmere titt på selskapet, produktet, timingen og kompensasjonsplanen og oppdaget at selskapet var sterkt på alle fire områder. Mads likte dette så godt at han syntes Synergy WorldWide fortjente topp karakter.

«Jeg ble involvert i en gruppe med svært dyktige personer med tidligere erfaring innen denne bransjen, og vi begynte å prøve ut produktene. Tilbakemeldingen vi fikk var fantastisk, og vi bestemte oss etter hvert å engasjere oss i Synergy,» sier Mads. «Vi måtte vente tålmodig på at det skandinaviske markedet skulle åpne, men vi visste at belønningen for å vente ville bli stor, nå som vi endelig kan begynne å bygge opp et nettverk i Skandinavia.»

Synergy har endret en annen side av Mads’ liv; idet produktene har gitt ham fornyet styrke og energi. «Det ser ut som jeg bygger opp min styrke like raskt som jeg gjorde da jeg var i begynnelsen av 20-årsalderen, og jeg er virkelig imponert av den virkningen produktene har hatt med tanke på trening,» forklarer Mads. «Jeg har også hatt gleden av å se hvordan produktene har beriket livene til så mange andre. Jeg liker å møte mennesker når jeg er ute og reiser, og jeg elsker å lytte til deres fantastiske historier om produktene våre. Denne typen resultater, både personlige og forretningsorienterte, har bekreftet for meg at jeg avgjort har valgt det riktige selskapet!»

Gratulerer, Mads! Det er en ære å ha deg som medarbeider hos Synergy WorldWide. Gjennom ditt lederskap, eksempel og engasjement har Norge eksplodert med suksess og blitt den fremragende lederen i hele Synergy Europe.
CONVERSATION

Instagram

Follow Us