Tidlig Julegave!

En tidig Julgåva till alla norska Teammedlemmar!

Idag har vi fått det vi väntat länge på; ett besked från Mattilsynet att ProArgi-9+ och Mistify får återigen säljas i Norge!

Som vi berättat tidigare, träffade representanter från Synergy WorldWide och Natures Sunshine Products med Mattilsynet tidigare denna veckan. Under mötet hade vi möjlighet att besvara alla frågor och räta ut alla missförstånd. Tack vare att vi kunde visa vilket arbete som ligger bakom våra produkter och det kvalitetssäkringssystem vi har på plats kunde vi svara på de frågor Mattilsynet ställde.

I sitt beslut att upphäva ”vedtak om omsetningsforbud” hänvisar Mattilsynet till Synergy:s kvalitetssäkring och den förhandsvärdering vi gjort av produkterna och att detta gör att ”vedtaket” kan upphävas.

Men eftersom våra etiketter inte uppfyller Mattilsynets krav är vi tvungna att trycka nya etiketter. Då Mattilsynet inte tillåter att vi klistrar på nya etiketter på de produkter som redan finns i det norska lagret är vi tvungna att skicka helt nya produkter till Norge. Dessa produkter är redan producerade och de nya godkända etiketterna kommer nu att produceras. Sedan kommer produkterna med nya korrekta etiketter flygas över till Norge. Denna process kommer att ta ca 2 veckor (eftersom vi har jul och nyår). Det innebär att ProArgi-9+ och Mistify färdiga för den norska marknaden kommer att finnas i lagret runt den 8:e januari.

Vi vet att många väntar på sina produkter och vi kommer naturligtvis se till att vi skickar alla beställningar från november och december först, inklusive december-autoshipen. När det gäller december-autoshipen kommer alla Autoship för december att dras den 28:e december.

Vi har också en till julgåva till alla norska Autoship-kunder; vi bjuder på frakten på december-autoshipen! Vi kommer också att ha extra belöningar för våra trogna Autoship-kunder i januari och februari. Håll utkik för mer information om dina extrabelöningar som Autoship-kund!


Vi vill också påminna om vår 2013 Scandinavian Kick-Off i Hell den 5:e januari. Den vill du inte missa!!! Anmäl dig här.

Vi önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Bästa hälsningar,
Bengt Emanuelsson
Synergy WorldWide Europe

CONVERSATION

Instagram

Follow Us